Jak vám paleta může ušetřit čas, stres a peníze.

Ali veš? Kalkulacija je pokazala, da se ne izplača imeti najeto celo skladišče (lastno skladišče z lastnimi zaposlenimi in lastnim viličarjem) razen če skladiščiš več kot five hundred palet.

Pripravil sem cenik za skladiščenje v Sloveniji. Nisem izpostavil vseh seventy four lokacij, sem pa večino. 

Kakšna bo logistika prihodnosti? Z izkušnjami in strjeno kompetenco. To združujejo Jungheinrich proizvodi.

Z naložbo v stroj za ovijanje boste prihranili veliko časa. Ročno ovijanje palet, škatel in drugih izdelkov je lahko dolgočasno in tudi dolgotrajno.

Večina podjetij nima lastnih skladiščnih kapacitet za skladiščenje blaga, saj se to ne izplača (lastno skladišče postane rentabilno v kolikor ima podjetje v skladišču več kot five hundred palet in ima visoko fluktuacijo blaga).

V Inposu sta vam na voljo izposoja orodja in najem strojev takrat, ko te najbolj potrebujete. Izposoja orodja je najboljša odločitev, če potrebujete profesionalno orodje pri gradnji, urejanju okolice in notranjosti vašega doma, transportu in ostalih načrtovanih ali nenačrtovanih opravilih.

Z uporabo sistemov za radijski podatkovni prenos lahko znatno zmanjšate stroške in fleksibilno reagirate na spremenjene prioritete naročil.

Izpolnite podatke o podjetju, da bomo lahko pripravili ponudbo. Uradno ponudbo za izdelek boste v kratkem prejeli po elektronski pošti.

Jednym ze sposobów spełniających to zadanie jest outsourcing usług, dzięki któremu można działać wydajniej, taniej oraz być krok przed konkurencją.

Litij-ionska tehnologija revolucionira sektor intralogistike in veliko prepričljivih razlogov je za odločitev za Jungheinrichovo Li-ion tehnologijo.

Vsakič, ko uporabnik vrne najeto oz. izposojeno orodje ali stroj, le te skrbno pregledamo in se prepričamo, da je izdelek brezhiben in primeren za nadaljnjo izposojo.

Zaključek? V kolikor vaše zaloge ne presegajo five hundred paletnih mest, predlagam da mi pišete na [email protected] in pripravil vam bom Tremendous ponudbo za skladiščenje.

Od zaprojektowania palety kultowych ikon designu, po produkcję przyszłych klasyków, we współpracy z wiodącymi projektantami w branży. Rzemiosło łączy się z kreatywnością, tworząc ponadczasowe aranżacje wnętrz w stylu &Tradition.

 V odvisnosti od tega, ali povprašujete po skladišču za substance v teh dimenzijah ali potrebujete dnevni prostor v obliki pisarniškega kontejnerja, obstajajo raznolike možnosti opremljanja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *